Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
16.10.2007, Zdeněk Eisenhammer, recenze
Laserové tiskárny jsou vyhledávané především díky výkonu a nízkým nákladům na tisk. Společnost Samsung se však rozhodla zaútočit zařízením, které zaujme svým vzhledem. Dokáže tato ozdoba kanceláře zabodovat i na poli výkonu a nestat se tak jen slepou větví líbivých, ale nepříliš užitečných zařízení?
Marie Nováková | 8.11.201213:13
Jako kancelářská krysa jsem vystřídala několik Canonů, HP a pak jsem si koupila tento Samsung. Pracuji s ní několik let. Bezporuchová, absolutně nehlučná, tichá pěkná tiskárna s jednostranným vstupem a výstupem, takže nezabere místa. Občas mi tiše zazpívá. Jedna z nejlepších tiskáren, jaké jsem poznala za 20 let. Kdyby měla kopírku a skener, bezkonkurenční. A na ten hladká povrch, který kdosi kritizoval, si stavím hrnek s kávou. Je fakt super!
Odpovědět0  0
Marenek (92) | 16.10.200716:36
design této tiskárny mi připomněl minibox od xeroxu. a vzhledem ke spříznění ­(asi oem výroba, ne?­) minimálně některých tipů tiskáren samsungu a xeroxu...
v závěru je cena srovnána s ­"nejlevnějšími laserovými řešeními­", což jsou ovšem GDI tiskárny ­- pozor, to je úplně jiná podliga!
Odpovědět0  0
tomra | 16.10.200711:28
mam tenhle case ­( KME CX­-Y662 MIDI Tower ATX Pz­-500W LGA,černá­)
http:­/­/www.edcz.cz­/main.aspx?cls=ProductDetail&pro_id=162653#

a tenhle monitor ­(SAMSUNG MT LCD 22­" 223BW ­)
http:­/­/www.edcz.cz­/main.aspx?cls=ProductDetail&pro_id=193478

Proste krasny kousek... zacinam setrit
Odpovědět0  0
RoPo (187) | 16.10.200710:07
Moc pěkná tiskárna. Vzhledově je opravdu báječná. Když jsem ji nedávno viděl v e­-shopech, tak jsem o ni uvažoval. Výkonově je dobrá. Velká, ale opravdu velká škoda je absence podavače obálek. Kdyby byl, tak bych si ji pořídil domů jako druhou tiskárnu na BW tisk.
Ještě redakci jako doporučení k testům tiskáren: otestujte USB tiskárny vždy s nějakým prinserverem v síti. Zda umí běžet pověsená na printserveru. I doma se hodí tiskárna s printserverem. Už není takovou raritou, že v domácnosti je více PC a jedna nebo dvě tiskárna, které mohou být přes malý printserver sdíleny v síti. Pak se hodí informace zda např. tato testovaná tiskárna dokáže běžet s nějakým levným printserverem ­(s cenou cca. do 1000,­- až 2000,­- Kč)
Odpovědět0  0
dkas (24) | 16.10.20079:39
Jak již bylo zmíněno v závěru, tiskárna se hodí hlavně někam na recepci, kde není potřeba moc tisknout, navíc verze multifunkční se skenerem nabízí ještě o chlup lepší funkčnost a tedy se hodí na recepce ještě více :­) Potom nějaký manažer, který si potrpí na minimalistický design... Prostě, zákazníky si rozhodně najde, moc bych se toho nebál.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.